CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

Les presents Condicions Generals de Compra, d’ara endavant C.G.C., s’estableixen per a regular la relació comercial entre TARRACO GEL i l’Usuari o client per la compra realitzada a través del formulari que TARRACOGEL posa a la seva disposició en el seu web www.tarracogel.cat
La contractació a través del lloc web suposarà l’acceptació expressa d’aquestes condicions, com també de les condicions establertes en l’Avís Legal i Política de Privacitat. Aquestes condicions seran aplicades sense perjudici de les normes legals sobre la matèria que s’apliquin en cada cas i podran ser modificades sense previ avís.
Tota la documentació enviada al client estarà formalitzada en l’idioma Català.

CONDICIONS DE COMPRA
 1. Oferta de productes i referència de preus.
  En compliment de la normativa vigent i, especialment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic NAITIN ofereix en la seva pàgina web, informació sobre tots els productes en venda, les seves característiques i preus.
 2. Política de preus.
  Tots els preus que s’indiquen a través de la pàgina web inclouen l’IVA i els altres impostos que li poguessin correspondre i estan expressats en Euros.
 3. Disponibilitat: del 29 de novembre al 7 de gener de 2020.
 4. Descarrega de les entrades: s’imprimeixen i/o poden estar al mòbil amb un codi a través de la pantalla.
 5. Forma de Pagament.
  El client pot triar entre les següents formes de pagament:
  Targetes de Crèdit: www.tarracogel.cat accepta el pagament amb targeta Visa, MasterCard i Maestro.
  El pagament en línia es realitza mitjançant passarel·la de pagament amb una connexió segura, mitjançant TPV virtual d’Ibercaja La passarel·la de pagament estableix els estàndards de seguretat, en el cas de targetes Visa, MasterCard i Maestro, donades d’alta en el sistema de pagament segur Verified by Visa. que estableix l’ús de contrasenyes exclusives que garanteixin la seguretat de l’ús de la seva targeta de crèdit ja que són codificats quan es transmeten per internet.
 6. Seguretat.
  www.tarracogel.cat garanteix que totes les transaccions que gestiona són 100% segures i que mai es carregaran extres en la seva targeta.
  El nostre Programari de compra online és totalment segur.
  Tota la informació que ens proporcioni en el desenvolupament del procés de compra és informatitzada i es troba regida per la legislació vigent en la matèria.
  La transmissió de totes les dades personals es desenvolupa a través d’un entorn segur, amb un servidor de línia segura en el qual la informació és encriptada, impedint així qualsevol accés no autoritzat a aquesta.
 7. Dret de Desistiment.
  El dret de desistiment és la facultat que té l’usuari de deixar sense efecte un contracte celebrat a distància en determinats casos, sense necessitat de justificar la seva decisió i sense penalització de cap classe.
  El termini del qual es disposa per a l’exercici del dret de desistiment amb caràcter general és de 14 dies naturals i no estarà subjecte a cap formalitat. En tot cas es considerarà vàlidament exercitat mitjançant l’enviament de document de desistiment o mitjançant la devolució dels productes rebuts en el termini legalment establert.
  En el cas de la compra de les entrades, segons l’article 103 del TRLDCU no es podrà invocar el dret de desistiment, ja que els serveis d’activitats d’esplai tenen un període d’execució especifica.